Waking up

July 20th | 2014

kukkamikko2_web

kukkamikko5_web

kukkamikko3_Web

mikkoputtonen_juhannuslook_web

juhannusmikko1_web

THRIFTED shirt
ZARA trousers
PUMA trinomic shoes*

Se että teloin eilen selkäni punnertaessa liian rajusti, vietin aikaa maailman hirveimmässä karaokebaarissa ja tein aamuyöllä kiinalaista soppaa voisi antaa aihetta huolestumiseen. Tosiasiassa mulla menee aika hyvin. Mä en jaksa olla kyyninen tai käyttää mun energiaa mihinkään negatiiviseen. Mä tiedän että oon ihan hyvä tyyppi ja että mua varten on kaikkea ihanaa.

If you’d know that yesterday I broke my back when I did push-ups too hard, and that I were at the most horrible karaoke bar and made Chinese soup at the small hours you’d get worried. But in fact my life is going great! I don’t wan’t to be cynical or use my energy to negative things. I know that I’m a good guy and there are lovely things for me. 15 thoughts on “Waking up


Leave a Reply

Your email address will not be published.